top of page
397913053 small.jpg

Ons

trimsalon

TRIMSALON

Natuurlijke verzorging op maat van je hond

Wat is er heerlijker dan je te laten verwennen bij de kapper! Zalig toch! Voor mensen is een kapbeurt inderdaad een kwalitatief momentje me-time. Voor onze trouwe viervoeters is dat net iets anders. Bij ’t Herdershof doen we er alles aan om te vermijden dat je hond een opgesloten gevoel krijgt.

Gratis puppy-gewenning

Wil je je pup laten wennen aan de omgeving van het trimsalon? Op de leeftijd van +/- 4 maanden bieden we je een gratis kwartier gewenning aan.

trimsalon_1Q9A3522.jpg

Hoe verloopt een bezoek

aan het trimsalon?

 • Kom 5 minuutjes voor de afspraak en parkeer op de ruime parking. Je kan je hond nog even uitlaten en zijn behoefte laten doen.
   
 • Eenmaal binnen doen we de hals- en leiband af, waardoor je hond zich vrij voelt. We laten hem overal even rondsnuffelen zodat hij de geur herkent.
   
 • Daarna zetten we de hond op de tafel die in de hoogte verstelbaar is. We laten hem even rondkijken en wennen aan onze geur. Alles om je hond tot rust te brengen.
   
 • Daarna beginnen we met het borstelen en kammen.
   
 • Vervolgens knippen we de nagels en reinigen we de oren voor je hond het bad in mag.
   
 • Tijdens het wassen gebruiken we enkel natuurlijke en biologisch afbreekbare shampoo’s die siliconevrij zijn, waardoor de vacht van je hond langer klitvrij blijft. We wassen eerst met een reinigende shampoo, daarna met een verzorgende shampoo en brengen tot slot conditioner aan.
 • Daarna wordt de hond gedroogd. Dat doen we opnieuw op een manier die ervoor zorgt dat je viervoeter zo rustig mogelijk blijft.

 

Samen met jou kiezen we wat het mooiste en beste is voor jouw schatje(s).

-kattenhotel - A32I0425 2500pix.jpg

Maak een afspraak

Ook voor de verzorging van katten kan je bij ons terecht.

Alles gebeurt via telefonische afspraak.

Greet - 0479 63 29 34
bottom of page