top of page
_sfeer W1A3780-2.jpg

Welkom bij

't Herderspad

'T HERDERSPAD

Hond en baasje in harmonie met elkaar

Een hond biedt je zoveel plezier, genegenheid, warmte en voldoening… Maar wat als jullie niet altijd op dezelfde golflengte zitten? Wat wil je hond? Hoe maakt hij je dat duidelijk? En wat kan jij betekenen voor je trouwe vriend als hij het wat moeilijker heeft. Met ’t Herderspad willen wij onze visie – die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring – delen en doorgeven. Een visie gebaseerd op harmonie en op de basis van alles: je hond echt hond laten zijn.

 

Daarom organiseren we begeleide wandelingen met tips & tricks.

1Q9A6764 vierkant.jpg

BEGELEIDE WANDELINGEN

Leerrijke wandelingen met je hond

Doorheen het jaar organiseren we begeleide wandelingen waarbij we stilstaan bij vaak voorkomend gedrag van de hond en hoe erop te reageren, zonder dwang. Tijdens deze wandelingen leren we je de signalen van je hond te herkennen en we leggen je uit wat jij kan betekenen voor je hond die het even moeilijk heeft.

Ons aanbod bestaat op vandaag uit 2 soorten begeleide wandelingen:

- Instructiewandeling 'Trek niet aan de lijn'

- Leerrijke snuffelwandeling

_W1A3893.jpg
denise-jans-vCaS7SA-qw8-unsplash.jpg

Instructie-

wandeling

'Trek niet aan de lijn'

 

Who let the dogs out? Elk hondenbaasje heeft deze klassieker ongetwijfeld al eens meegezongen ;-) Maar hoe verloopt de wandeling met jouw hond? Blijft je trouwe viervoeter mooi dicht bij jou, of maakt hij er een wedstrijdje touwtrekken van met de leiband? Tijdens een leerrijke wandeling met Greet, gedragsconsulente Annemarie Timmermans en maximaal 2 deelnemers krijg je tips & tricks aangereikt om het trekken aan de lijn op een hondvriendelijke manier en zonder dwang af te leren. Zo wordt elke wandeling weer een echt plezier voor hond en baasje.

Leerrijke snuffelwandeling

Wist je dat de neus het meest ontwikkelde zintuig is van de hond? En toch laten we onze viervoeters veel te weinig hun neus gebruiken. Tijdens deze leerrijke snuffelwandeling in de bosrijke natuur kan je hond naar hartenlust snuffelen om zo de wereld om hem heen te begrijpen. Greet en gedragsconsulente Annemarie Timmermans nemen je mee voor een ontspannende, prikkelarme wandeling en leren je de signalen van je hond te interpreteren. Wat heeft je trouwe vriend nodig, wanneer is hij overprikkeld, enz.?

Na de wandeling kan je je vragen persoonlijk stellen aan Greet en Annemarie.

Kijk op onze eventpagina voor de data of volg ons op Facebook en Instagram

  • Facebook
  • Instagram

Zelf een suggestie voor een thema of onderwerp voor een begeleide wandeling of interesse in een begeleide wandeling?

Aan de hand van de aanvragen stuurt Greet je een datumvoorstel.

matt-seymour-sr0OFVRQvss-unsplash.jpg
freddie-marriage-w39PTDxKiK8-unsplash.jp

volg ons

& ontvang nieuws over events

Bedankt voor de inzending!

bottom of page