Wat bieden we?

De binnenruimte is gescheiden van de buitenruimte door een schuif, die manueel geopend of gesloten kan worden zodat we de binnenruimtes kunnen verwarmen of afkoelen naar een aangename temperatuur.

Alle binnenruimtes zijn voorzien van een vlonder, deze doet dienst om de mand, kussen of bank van de hond op te plaatsen. Zo is er steeds verluchting onder de slaapplaats van de hond en hoeft de hond niet op een koude vloer te slapen, dit voorkomt reuma. 

Elke binnenruimte heeft een voederbak en een drinkbak. Uw dier kan dus in alle rust en op zijn eigen ritme zijn voeding opeten.

Onze vertrekken zijn gescheiden d.m.v. kunststofwanden. Dit dient in de eerste plaats om hygiënische redenen, maar ook krijgt, door het plaatsen van dergelijke wanden, de hond meer rust, het isoleert beter het geblaf wat bijdraagt tot het verminderen van de stress van de hond. Het biedt zo ook zijn voordelen bij honden die wat meer angst/agressie hebben t.o.v. andere honden aangezien ze elkaar niet zien.

De binnen- en buitenruimten worden dagelijks 2 x gepoetst, ev. behoeftes na de poetsbeurt worden zo snel mogelijk opgekuist. Na het verblijf worden de ruimtes volledig ontsmet om zo een proper verblijf aan de volgende vakantieganger te garanderen.

Toebehoren

U bent vrij om een eigen bench, dekentje, kussen, T-shirt of dergelijke mee te brengen.  De hond zal hiermee een vertrouwde geur herkennen en zal zich sneller op zijn gemak voelen.

U mag natuurlijk ook een eigen speeltje of knuffel meebrengen